Uşak Üniversitesi bünyesinde kurulan İlkokul Öğretmenleri Topluluğu aracılığıyla, üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erol Duran tarafından “Veri Okuryazarlığı “ başlıklı konferans gerçekleştirildi.

4 Aralık 2018 Salı günü Fen Edebiyat Fakültesi Sibel Hişmanoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda Doç. Dr. Erol Duran, “Okuryazarlık, Eğitimde Endüstri 4.0, Veri Okuryazarlığıgibi konulara değinerek öğretmen adaylarının mesleki gelişimlerine katkı sağlayıcı paylaşımlarda bulundu.

Katılım ve ilginin yoğun olduğu konferans, oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. Sunumları sonrasında Doç. Dr. Erol Duran’a, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Osman Birgin tarafından plaket takdim edildi. Program, hatıra fotoğrafı çekimleriyle son buldu.

07 Aralık 2018