Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği ve İlköğretim Matematik Öğretmenliği programlarının, Program Akreditasyonu değerlendirme süreçleri kapsamında EPDAD Değerlendirme Takımı ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent ÇAVAŞ, Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Barış SARDOĞAN, Gen. Sek. V. Dr. Öğr. Üyesi Sinan GÜRCÜOĞLU, Gen. Sek. Yrd. İbrahim GENCER, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Erkan TETİK ve Dr. Öğr. Üyesi Üzeyir Emre KIYAK, ABD Başkanları Prof. Dr. Osman BİRGİN ve Dr. Öğr. Üyesi Salih GÜLERER, Prof. Dr. Zekerya BATUR, Dr. Öğr. Üyesi Perihan Tuğba ŞEKER ve Fakülte Sekreteri V. Murat ERDAL’ın katılımı ile gerçekleşen toplantıda çıkış raporunun okunarak, 12-15.03.2023 tarihleri arasında yapılan saha ziyareti son buldu.

15 Mart 2023