Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü hocaları ve öğrencileri, bölüm kahvaltısında bir araya geldiler.

Temel Eğitim Bölümü yüz yüze eğitim sürecinde kapılarını, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Cüneyit Akar’ın ev sahipliğinde düzenlenen bölüm kahvaltısı ile açtı. Bölüm kahvaltısı; 13 Ekim 2021 tarihinde Sınıf Öğretmenliği Bölümü ve Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 1. sınıf öğrencileri ile; 20 Ekim 2021 tarihinde ise bölüm 2. sınıf öğrencileri ile gerçekleştirildi. Bölüm hocaları Prof. Dr. Erol Duran, Prof. Dr. Murat Başar, Dr. Öğr. Üyesi P. Tuğba Şeker, Dr. Öğr. Üyesi Tolga Kargın, Dr. Öğr. Üyesi Dilek Erol, Dr. Beyhan Can, Dr. Adem Karataş, Dr. Buket Şen,  Arş. Gör. Sabiha Eren,  Arş. Gör. Gamzegül Tetik ile Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Demirhan ve Dr. Öğr. Üyesi Türker Toker; kahvaltıda bölüm öğrencileri bir araya geldi.  Organizasyonda bölüm başkanı Doç Dr. Cüneyit Akar öğretmenlik mesleği ve temel eğitimin önemine ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi. Tanışma, salgın sürecinin olumsuz etkilerini azaltma, bölüm ve mesleki aidiyet duygularının geliştirilmesi gibi amaçlarla gerçekleşen kahvaltı, iyi dilek ve temennilerle ve fotoğraf çekimleriyle son buldu.

16 Aralık 2021