2021-2022 Güz dönemi Akademik Kurul toplantısı 10.09.2021 tarihinde çevrimiçi olarak tüm akademik personelimiz ve öğrenci temsilcilerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Akademik kurulumuzun açılış konuşmasını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan ALTINAY yaparak gündem maddeleri ele alınmıştır.

Prof. Dr. Altınay açılış konuşmasının ardından, 2021-2022 güz döneminde yürütülecek olan hibrit eğitim ve Covid-19 tedbirleri ile ilgili bilgilendirme yaparak soruları yanıtlamıştır.

Prof. Dr. Altınay’ın konuşmasının ardından toplantıya katılan öğrencilerimizin görüş, talep ve istekleri dinlenmiştir. Ayrıca Bölüm Başkanları bölümlerine ait dönem sonu değerlendirmelerini sunmuşlar ve öğretim elemanlarımızın görüş ve isteklerini ifade etmişlerdir.

Toplantıda 2021 yılında akademik başarı gösteren ve yeni ünvan alan akademik ve idari personelimize teşekkür belgesi verilmiştir.

Akademik kurul toplantısına Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Atike İnce Yardımcı ve Doç. Dr. Hakan Boz katılarak, akademik personele planladıkları/ yürütmekte oldukları projeleri için ulusal ve uluslararası fon kaynakları, teknik destek ve kamu-sanayi işbirliği hakkında sağladıkları fırsat ve olanaklar hakkında bilgilendirme yaptılar.

Toplantıda son olarak fakültenin akreditasyon çalışmaları ve planlarına ilişkin bilgilendirmeler yapılmış olup, toplantı dilek ve temenniler ile son bulmuştur.

14 Eylül 2021