TEMEL EĞİTİM BÖLÜMÜ GELENEKSEL ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü, öğretmenler gününü kutladı.

Temel Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Cüneyit Akar’ın ev sahipliğinde, İlkokul Öğretmenleri Topluluğu’nun öncülüğü ve Minik Eller Topluluğu’nun desteğiyle, öğretmenler günü programı düzenlendi. 23 Kasım 2021 tarihinde Can Palas Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programda bölüm öğretim elemanları Prof. Dr. Erol Duran, Prof. Dr. Murat Başar, Dr. Öğr. Üyesi P. Tuğba Şeker, Dr. Öğr. Üyesi Tolga Kargın, Dr. Öğr. Üyesi Dilek Erol, Dr. Beyhan Can, Öğr. Gör. Kartal Şahin; Sınıf Eğitimi Bilim Dalı doktora ve yüksek lisans öğrencileri ile Sınıf Eğitimi ve Okul Öncesi Eğitimi ABD öğrencileri hazır bulundu.  Programa Fen Eğitimi ABD Başkanı Prof. Dr. Lütfullah Türkmen, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Demirhan, Dr. Öğr. Üyesi Türker Toker, Dr. Mehmet Fatih Kaya ve Dr. Ahmet Taşdere katılımlarıyla destek verdi.

Öğretmenler günü ile ilgili görseller Öğretmenler günü- Temel eğitim.pdf

TEMEL EĞİTİM BÖLÜMÜ KAHVALTISI

Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü hocaları ve öğrencileri, bölüm kahvaltısında bir araya geldiler.

Temel Eğitim Bölümü yüz yüze eğitim sürecinde kapılarını, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Cüneyit Akar’ın ev sahipliğinde düzenlenen bölüm kahvaltısı ile açtı. Bölüm kahvaltısı; 13 Ekim 2021 tarihinde Sınıf Öğretmenliği Bölümü ve Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 1. sınıf öğrencileri ile; 20 Ekim 2021 tarihinde ise bölüm 2. sınıf öğrencileri ile gerçekleştirildi. Bölüm hocaları Prof. Dr. Erol Duran, Prof. Dr. Murat Başar, Dr. Öğr. Üyesi P. Tuğba Şeker, Dr. Öğr. Üyesi Tolga Kargın, Dr. Öğr. Üyesi Dilek Erol, Dr. Beyhan Can, Dr. Adem Karataş, Dr. Buket Şen,  Arş. Gör. Sabiha Eren,  Arş. Gör. Gamzegül Tetik ile Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Demirhan ve Dr. Öğr. Üyesi Türker Toker; kahvaltıda bölüm öğrencileri bir araya geldi.  Organizasyonda bölüm başkanı Doç Dr. Cüneyit Akar öğretmenlik mesleği ve temel eğitimin önemine ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi. Tanışma, salgın sürecinin olumsuz etkilerini azaltma, bölüm ve mesleki aidiyet duygularının geliştirilmesi gibi amaçlarla gerçekleşen kahvaltı, iyi dilek ve temennilerle ve fotoğraf çekimleriyle son buldu.

Kahvaltı programı ile ilgili görseller 2- kahvaltı.pdf

Can Palas