TEK DERS SINAV BAŞVURULARI

BAŞVURU ŞEKLİ VE TARİHİ:

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı sonu tek ders sınavına katılmak üzere başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin en geç 15.02.2022 tarihi mesai saati bitimine kadar Tek Ders Sınavı Talep Formunun öğrencinin imzalı olma şartıyla  Bölüm Başkanlığına veya şahsen gelemeyen öğrencilerde egitim@usak.edu.tr mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.(Tek Ders Sınavı Talep Formunda öğrenci imzası olmayan dilekçeler işleme alınmayacaktır.)

TEK DERS SINAV TARİHİ/SAATİ VE SINAV YAPILIŞ ŞEKLİ:

17.02.2022 tarihinde Saat 13:00’da yüz yüze  yapılacaktır.

TEK DERS SINAVI BAŞVURU ŞARTLARI

Öğrenci mezun olabilmek için, devam koşulunu yerine getirmiş olduğu tek dersten başarısız olan öğrencilere, dilekçe ile başvurmaları halinde bir defaya mahsus olmak üzere tek ders sınavı hakkı verilir. Dilekçe ile müracaat edip sınava girmeyen öğrenci Tek Ders Sınav hakkını kullanmış sayılır.

Not: Dilekçe ile başvuru yapmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Tek Ders sınavı için müracaat eden öğrencilerin listesi Uşak Üniversitesi web sayfamızda 16.02.2022 tarihinde ilan edilecektir. Müracaatta bulunup listede ismi olmayan öğrenciler yine aynı mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.

SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMASI:

Sınav tarihinden sonra öğrencinin bilgi sisteminde 5 (beş) gün içinde açıklanacaktır.

TEK DERS SINAVI TALEP FORMU İÇİN TIKLAYINIZ… TEK DERS DİLEKÇESİ.PDF

07 Şubat 2022