TEK DERS SINAV BAŞVURULARI

BAŞVURU ŞEKLİ VE TARİHİ:

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Yaz Okulu sonu tek ders sınavına katılmak isteyen ve Pandemi nedeni ile daha önceki tek ders sınavına katılamayan ve öğrencilerimiz dilekçelerini geç 11.10.2021 tarihi mesai saati bitimine kadar Tek Ders Sınavı Talep Formunun öğrencinin imzalı olma şartıyla  egitim@usak.edu.tr mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.(Tek Ders Sınavı Talep Formunda öğrenci imzası olmayan dilekçeler işleme alınmayacaktır.Öğrencilerimiz dilekçelerinde mutlaka telefon numaraları da eklemeleri gerekmektedir.)

TEK DERS SINAV TARİHİ/SAATİ VE SINAV YAPILIŞ ŞEKLİ:

12.10.2021 tarihinde saat 14:00'de Online olarak yapılacaktır.

TEK DERS SINAVI BAŞVURU ŞARTLARI

Öğrenci mezun olabilmek için, devam koşulunu yerine getirmiş olduğu tek dersten başarısız olan öğrencilere, dilekçe ile başvurmaları halinde bir defaya mahsus olmak üzere tek ders sınavı hakkı verilir. Dilekçe ile müracaat edip sınava girmeyen öğrenci Tek Ders Sınav hakkını kullanmış sayılır.

Not: Dilekçe ile başvuru yapmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Tek Ders sınavı için müracaat eden öğrencilerin listesi Uşak Üniversitesi web sayfamızda 11.10.2021 tarihinde ilan edilecektir. Müracaatta bulunup listede ismi olmayan öğrenciler itirazlarını yine aynı mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.

SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMASI:

Sınav tarihinden sonra öğrencinin bilgi sisteminde 5 (beş) gün içinde açıklanacaktır.

NOT: SADECE EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİMİZ egıtım@usak.edu.tr adresine atmaları gerekmektedir.Diğer Fakülte öğrencilerinin dilekçeleri dikkate alınmıyacaktır.

Tek ders sınav başvuru formu: TEK DERS DİLEKÇESİ.PDF

27 Eylül 2021