EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Fakültemiz öğrencilerinden “öğrenci işlemleri” için telefonla bilgi almak isteyen ve Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerine ulaşmak isteyen öğrencilerimiz telefon yoğunluğunu önlemek ve işlem kolaylığı sağlamak amacıyla eğitim.usak.edu.tr adresine mail atarak bilgi alabilecektirler.

Mail gönderen öğrencilerimiz gün içerisinde yine aynı mail adresine cevapları gönderilecektir.

Ayrıca “Öğrenci Belgesi(E-Devlet üzerinden de temin edebilirler)” ve “Transkript” "Disiplin Belgesi" "Ders İçerikleri" talep eden öğrencilerimiz de Öğrenci Kimlik Kartı veya Nüfus Kimlik Kartının ön yüz fotoğrafını ibraz etmek kaydıyla belge alabilecektirler.

Belge talebinde bulunan ve bilgi almak isteyen öğrencilerimiz maillerinde öğrenci numarası olması ve telefon numarasını belirtmesi gerekmektedir.

Ayrıca tüm fakülte öğrencilerimiz güncel ilanlarımızı “Eğitim Fakültesi” web sayfası olan https://egitim.usak.edu.tr/  adres linkinden de takip edebilecektirler.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

05 Ağustos 2021